Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness happy birthday to you 1 December 2010
December 2, 2010 making-sweetness Back to the top



smlm kali yang kedua aku jd gf dye mase birthday dye , tapi aku masih tak dapat nk sambut same same soryy sayangg . tapi dye paham . and dye tak mnx ape ape pun . . walaupun kami manyak gaduh , tapi aku tawu kteowang mmg taley nak bpisah , :) thx a lot b . sepatutnya aku yang kene mnx maaf and pujuk dye mase kol 12 ary selase sbb tuh bufday dye kott , tapi dye yang pujuk aku , tadi mama belanje yee makan . . kat hotel , wweewittt . jeless ii , bertuah kot dapat mama cmtuh . tibe tibe teringat kat my mom kan . wahhh rinduu . da sebulan kot tak jumpe sbb aku kat kampung halaman . . siyes tabik kat mama ngn ibu lha . haha msg msg adew istimewa kan kan . tapi tabik gile mama dye sbb ntah la . best sgt layan mama dye . wahh aunty bile nak jumpe lagi nihh . nk pelok pelok ahha ., nak jumpe danish comel tuh [adeq dye] aippp da lari topik plak aku enn . haa , bufday ..aku tak dapat nak bagi pape punn . =( teringin sgt sgt . hm teringin nak tgk muke dye mase aku bagi hadiah , tapi geram , dye tak suke suprisee huhhh , haha lau aku buat agk agk msty aku kene mara en . heshhh hihi pape ponn aku harap sangat aku ngn dye sampai bile bile =)


making-sweetness POSTED BY [name] AT 9:41 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►