Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness we gonna miss you cikgu
January 28, 2011 making-sweetness Back to the top


cikgu sejarah mase form 4 . . gile best . . ramai ckp tak bosan kan .dye da bersara pada 28jan2011 . and ramai yang menangis . cikgu nih sangat best . walaupun dye da berumur tapi pandai amik aty kiteowang yang memang tak minat sejarah nih kann . ahah dye lawak ohh . ahah kat kelas ramai gile dapat gelaran , sambal lha . boyot la [walaupun budak tuh keding] ,manyak lagi gelaran . ahah kiteowang panggil dye Tunku Abdul Rahman sbb ahha care dye bercakap da macam perdana menteri , berdiri sangat same , care pakai baju melayu tuh ha , ahha cume songkok jeh tak senget kann . aha , dye mmg sangat menjaga hati kami . walaupun dye mara and adew smpai yang majok , t dye bagi coklat sbb nak pjok balik . ahha so sweet la cikgu . terlalu manyak jasa cikgu kat sekola tuh mane taknya 32 tahun cikgu mengajar kat situ . ada yang mak bapak pelajar sekolah situ pun pena jadi pelajar cikgu , lame kann ? dye mase muda muda hensem ohh . ahha ramai cakap . ahah . kami akan merindui cikgu yang gile gile suke menyakat tuhh , :( .

making-sweetness POSTED BY [name] AT 9:23 PM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►