Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness aku nak kau yang duluu .
February 13, 2011 making-sweetness Back to the top

aku tawuu skang nih susa ntuk kite jumpa , tapi aku tak tawu kenapa aku rase mcm kau da tade ntuk aku . aku rindu bace msg senyum senyum , bace msg ketawa sorang sorang . cakap tepon mcm owg gile ketawa kuat kuat . aku rinduu . . . aku betul betul rase mcm down gila skang nih . . kau ada , tapi smenanya kau tade . aku tawu ape yang aku rasa skang nih smenanye tak patut , kan ? tuh akan merosakkan hubungan kita kann ? tapii aku nak kau yang dulu . mungkin mmg betul aku harus terima keadaan macam nih . tapi buat mase skang aku takleyy . rase mcm da jauhhh . kalau duluu kau lagi jauhh dari skarang , tapi tetap aku rase kau dekat ngn aku . kalau dulu aku tdo rase macam nak senyum jeh memanjang . tapi skangg , ntahhlaa . aku betul betul rindu kauu , kita masih bahagia , tapi rase macam ade sothing yang tak kene . walaupun kau sentiasa yakinkan aku . kau aku punya sorangg . kau sygkan akuu sangat sangat , macam macam . tapi aku masih rasa mcm nihh . aku harap , kita akan happy macam duluuu . aku sayang kau sangat sangat bie ,

making-sweetness POSTED BY [name] AT 6:57 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►