Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness cikgu kau buat lawak keee ?
February 19, 2011 making-sweetness Back to the top

monitor: girls , mr goh tade so korang buat keje masing masing okayy . 
we all said: okayy 
10 minutes later 
bangun semua ! good morning sir !
sir * : good morning ! ( cikgu relief plus dia nih cikgu baru ) lelaki , chinese 


kami busy dengan homework yang tak siap siap and ade yang study . tbe tbe 
sir *: you guys next week have a test right ? 
we all : yes sir . 
sir * : kenapa tak belajaa , blaja maa . ( dengan ala ala cine dye )
we all : (pandang satu sama lain , blur ! ) yang kite buat nih apee , 
sir * : kamu olang tak suka sama test kan . 
we all : betul betul 
sir * : ape lagi , pegi pukul la sama olang cina . sebab oang cina yang mewujudddkan pepeliksaan . . pegi pukul sama owang cina laa ( sambil tunjukkan jari jemarinya ke arah gadis cina ) saya tak suka olang cina laa , olang cina selalu buat itu barang tak guna , mercun , olang cina ma , football olang cina jugaa . 
haniey : ape nih sirr ? (nada nganjing) kiteowang sayang dengan orang cina , kami satu malaysia la sirr 
sir * : yelaaa saya tahuu . tapi kalau kamu tak suka . salahkan olang cina , salahkan nenek moyang saya laaa 
we all: err cikgu nih mereng ke ape
haniey: sirr , tak baik sirr , lau tade dowang tade sir la sirr 
sir *: tak sume owang macam tuhh laa . saya cuma cakap sajaa .
(suasana senyap)
sir* : kamu skarang nih masa ape ?
yatiey : additional mathematic la sir 
sir * : bagus , kamu cuba jawab ini soalan . 
 ( dia pun tulis kat blackboard)
 1+1=2 
dia pun cakap kenapa 1+1=2 kamu cuba jawab 
(muke bangga) soalan ini masuk dalam spm mase tahun saya
fara: tak tawu la sir , sebab memang dua laa
sir * : salahhh 
we all : habis jawapan dia ape sir 
sir* : saya pon tak tawuu , addmath saya failed 
we all : ape kene dengan sir nihh haishhh 
sir * : disebabkan next kamu semua ada test , jadi yang non muslim , balik rumah pegi peluk kaki patung budha suruh dia bagi kamu jawab nanti ,pada yang muslim , kamu pegi balik doa sama tuhan kamu , supaya dia bagi jawapan . tapi kesian sikitlaa . malaikat isrofil cuma satu  . kamu kan ramai macam mana dia mahu tolong kamuu . isrofil untuk manyapaikan ilmu 
we all : (blur)
kringgggg * mase sudah habis dia pon kua . 
we all: ape dia nih tak waras kee
isrofil bukan untuk meniup sangkakala keee ? ape punya sengal cikgu nihh.
kesian juga tgk muke dya sebab macam ape jehh ahha . act ramai lagi yang bersoal jawab:)












making-sweetness POSTED BY [name] AT 1:09 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►