Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness
March 7, 2011 making-sweetness Back to the top

echa , kau kena kuat dho cha . alaa ape nihh baru kena sked da nanges bagai , stop it echa , kalau orang lagi senang kau tadee . jangan muncul depan dorang kayyy . kau paham tak chaa , kau tak paham pon tetap kena paham . orang tak perlukan kau okayy ? alaa tape kau kan ada baybie kann . da okayy . . cha lagi setahun je dho . . kalau kau panjang umur  , alaa kau da tade da ngan dowangg . okayy ? kalau pendek ponn umur kau . lagi bagus dhoo . aman siked hidup dowang . . biala dowang tanak tolong . tapi kau kena ingat cha . skali kau minta tolong orang . kau kena tolong orang manyak2 kalii . tak salah kann ? orang tak paham niat kauu tape kayy . . . nih dugaan kau sampai kau rasa macam takley nak study kan cha ? ala kau tgk dorang macam patung bergerak je kayy . . . aku tanak tgk la keputusan kau macam pmr . ape jehh , okayy? okay go !

making-sweetness POSTED BY [name] AT 7:07 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►