Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness my skin care
March 14, 2011 making-sweetness Back to the top


okay nih echa nak kongsi la serba sedikitt penjagaan kulit , lebihlebih lagi muka ,
okayy semua gadis pon sangat inginkann kulit muka yang cantik , putih , licin kann . bagi echa , muka sangat pentingg sbenarnya , bukan untuk menunjuk yang kite nih cantik, tapi kalau echa untuk confident . sumpah echa cakap . kalau kulit muka kusam , berjerawat , echa tade confident nak berdepan dengan orang . . sebenarnya kulit muka echa tade la okay sangat . . takla pefect macam artis artis tuh kann . tapi echa nak konsgi jugak . haha . echa da pakai safi nih da 5 tahun , sejak form 1 lagi . and echa tak pernah tukar sejak da pakai safi , echa tawu ramai orang yang setahun sekali tuka kann . bagi echa elakkanla mendemende camtuh sebab tak elok untuk kulit smenanye , melainkan kalau pencuci tuh tak sesuai dengan kulit muka .nih kadangkadang dulu echa pon rasa macam eyyy ape jeh perubahan pakai nih tdae pon perubahan . kalau da pakai sehari dua harii memangla tade kesan nyahhh , hha
tuh yang petama , yang kedua , kene rajin laa . kalau dulu echa pon mengaku laa eyy malasnya nak cuci muka la pastu nak kne pkai toner laa , macam macam kann . sebab tuh la kesan dye lambat ,. kalau korang pakai pencuci muka bagus macam mana ponn , tapi malas , memang tada kesann. . jangan rajin 3,4 hari jehh kayy . 2 kali sehari pon da cukup smenanye untuk dapatkan kesan yang agak memuaskann . . 
echa pilih safi balqis nih sebab tgk ramai yang pakai safi nih dan memuaskan , lagipun harga dia pon berpatutan ,. ;) sape sape yang masih bingung nak pakai ape kann . echa cadangkan safi laa sebab selama echa pakai nih nampak perubahan yang ketara . ;)

tips ; sesiapa nak kulit muke dye cerahh . . echa ada satu tips la . mase mama,ibu,mummy korang nak masak nasi , air yang mama korang basuh beras tuh jangan buang okayy ? korang amek then basuh kat muka korang . buatla hari hari . :) macam echa , echa baru nak mulakan . . akq echa ada buatla and dia amalkan  , kesan dia sangat memuaskan laa . :) SELAMAT MENCUBA 

making-sweetness POSTED BY [name] AT 2:27 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►