Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness i need you la :(
April 3, 2011 making-sweetness Back to the top

bie aku memang perlukan kau skang tapi kau tga sibuk pegi gym kann . act nak cakap tayah la pegi temanla aku , aku bosan la tade sape kat uma . tapi kau macam nak sgt pegi kan . so aku diam jela . . tak tawu kenape sensitif sangat , kau nak kua lamelame and tak mcg aku pon aku rase macam eyy . sedey dohh . aku tak tawu nak ckp macam mane kat kau . tak nakla jd queen control kann . grr aku geram bile kau nga busy kau sibuk nak mcg aku pastuh melewey taip ape pon aku tak paham . hmm tak suka , tak suka la nak sorangsorang syok sendiri mcg . hmm aku nak kau dho . hm pleasee , n malam nih da nak masuk bape kali kau mcg aku , aku tak paham . bie , buat keja dulu kayy . hm rindu nak habiskan mase ngan kau macam duluu . tapi aku kena paham kan . aku harap kau pon paham aku nanti . the end

making-sweetness POSTED BY [name] AT 5:20 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►