Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness jangan kau pikir kau mangsa.
April 4, 2011 making-sweetness Back to the top

kau cite kat mbe mbe kau , and mbe kau perli kiteorang . mcm mane pulak kalau aku cite kat mbe aku , and mbe aku perli kau ? macam budakbudak laa . tayah la nak cite sangat kann sampai macam nih . kau kecik aty psal ape ? hm ? aku taknak kcu kau bile kau tade mood . sebab tuh . macam dya jugak bile tade mood aku pon tak ckp ngan dye sangat . sbb aku tanak kacau die . kalau kau nak ckp kau kecik aty ngan aku or whatever la . ckp la ape yang kau kecik aty . dari bile ?

1) 2010 . kau cakap aku selekeh kat skola , then aku cakap skola jeh kot aku tak suka la nak bgaye sangat . bukan ada laki aku pon . then kau ckp kat lua pon kau selekeh . aku  tak kecik aty ke ? ohh aku tade prasaan kann ? dua kali kau cakap . .

2) buku kuning aku , kau cakap tak lawa pon . aku tak kecik aty ke ? yes kalau tak lawa pon ada menyusahkan kau ?

3) aku follow blog kau , sebagai mbe kan . yes aku tawu kau hot . tapi kau follow aku ? takk ponn .yela blog aku kan tak best .

4) aku cakap follow la blog aku , bukak la , kau cakap blog aku tak best banyak cite pasal baby jeh . kan ?

5) yes aku tawu kau pandai bi . kau cakap bi kau 90 , aku tawu bi aku tak pandai macam kau . . tapi tayah la  cakap mcm tuh . .

6) kau bawak beg ikot aku ngan ibu , yes beg aku takde jenama . kau cakp beg kau jenama apa . patuh kaw tgk beg aku kau ckp jenama ape nih walaupun kau nampak tade jenama .

7) mulemule nama aku ada kat blog kau . aku nak tgok sampai bile . tuptup da tade . ye aku tau aku tak market .

8) kau tak pena mention kan kiteowang kat blog kau , yea kami bukan kawan kau .

9) pagi kau cium pp aku , aku biarkan . aku hormat kau sebagai kawan aku . ptg kau tgk tgn aku kau ckp aku takley la nak kiss tgn kau , tgn kau hitam . kau tawu prasaan aku mse tuh . yes tgn kau putih

10) kau tgk gmbar aku ngan baby , kau ckp kenapa tangan aku lagi hitam dari baby ?

aku tak kesa , tapi bile makin manyak kau cakap kat aku . aku sedih . . dulu aaku protect kau , aku syang kau sebagai kawan aku . . tapi sory ,

making-sweetness POSTED BY [name] AT 7:44 AM | 10 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►