Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness 1 tahun 11 bulan ?
May 15, 2011 making-sweetness Back to the top




aku tak sangka kita boleh lame macam nih bie . dengan dugaan yang banyak sgt . . benda yang menghalang . tuh semua yang buat kita jadi lebih kuat kan ? aku pcaya kau bie . kalau duluu aku susa nak pcye kat laki , tapi kau yang ubah balik hati akuu . . aku harap kau takkan lukakan hati aku macam laki lainn . . . terima kasih atas pemberian kau kat aku dan banyak lagii . aku suka bila semalam kau pujuk aku bila ada pompan mnx number kau . mende tuh da lame kann . tapi baru smlm kau agtau . aku suka sgt bile kau minx maaf macam tuh wlupun aku cakap tape tapee kau still cakap maafkan bie okay . . mula mula aku ngat nak mara . tapi bila kau ckp macam tuh eyyy sukaa dho . da lame kau tak macam tuhh . slalunya lau aku majok . mesti kau majok balik . tapi smlm tak ponn . bie . ingat janji kau kat aku taw , thx buat aku ketawa selaluu . :)

making-sweetness POSTED BY [name] AT 12:38 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►