Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness lelaki kalau angau
September 19, 2011 making-sweetness Back to the top

mesti cakap telefon sambil tendang tendang batu depan rumah .tapi bile da letak mak aii baru rasa sakit kan .
kenapa ekkk ? mesti kite yang awek ni mesti nak tawu bf kite macam tu tak kalau cakap telefon ngan kita kann ? ahaa kelakar bila aku tengok ada sorang ni cakap tepon and of course dengan awek sebab tendang tendang batu kat depan rumah . mak aiii tak sakittt kee . haha tapi interesting sebab selalunya orang akan cakap perempuan yang macam tu kann . aha cuba kalau bf kite macam tu . mesti kite happy sebab nampak sangat dia sayang kite kann? peace

making-sweetness POSTED BY [name] AT 7:48 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►