Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness takziah ye . ,
October 6, 2011 making-sweetness Back to the top

bangun pagi untuk pergi ke sekolah . lepas siap satu kemestian check my fone and i got a text 

myma : wey , doakan ayah aku , ayah aku da takde 

seriously , tak tawu nak reply ape . kaku sgt mase tuhh . kiteowang sebagai kawan memang terasa sedih ats pemergian arwah buat si dia . . semoga arwah ditempatkan dengan orangorang yang beriman . and aku tawu kalau kau datang sekolah nanti mesti kite nanges same same kann :'( kau selalu nak nanges klau tgk aku . aku pon same . kau tabah yee . Allah bagi ujian untuk isan insan yang DIA sayang . . aku tawu susahh lagi lagi tggl bpe bulan nak spm kann . aku twu kau redha kan myma ? kau cakap ngan akuu . . . ayah kau orang yang baikk myma , dan Allah sayangkan dia . same same kita doakan ye . 
Al-fatihah  


making-sweetness POSTED BY [name] AT 12:26 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►