Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness kg.com
December 22, 2011 making-sweetness Back to the top

sekarang ni tga kat kampung halaman . . tapi yang sedihnya semua tegu aku dah gemukkk . hurmmm . macam mane nih . nak diet tapi tak menjadi plak kann . mmm semalam bila da bosan kami ( keda kngah and me ) main teng teng depan rumahh . imagine la da la aku ni gemuk kann . haha tapi memang fun la bila da lame tak men . sampai berpeluh sakan . . kadang kadang bila main permainan macam tuh bukan bermakna kita nih mcm budak budak and tak matang kan ? rasa macam hilang sekejap masalah . . since semalam aku ngn baby busy je so tak sempat nak contact . nasib bek malam aku buat super saver disebabkan dia kekurangan kredit . boleh plakk tga syok cerita dia takutkan aku . cehhh . sbb aku lupa nak pdm teg teng tuhh jadi mcm mcm plak dia sebottt . . oh yea , hari tuh aku buat apam polka dots wit my mksu . ada gambarnya . nanti aku upload . ntah bila la kan . kek aryto pon tak upload lagi nihhh . hahha choww satt na

making-sweetness POSTED BY [name] AT 11:00 PM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►