Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness bisnes online ? berbaloi ke ?
January 12, 2012 making-sweetness Back to the top

  tiba tiba terfikir satu product ni . hajat dihati memang da lame nak buat bisnes online . tapi berbaloi ke ? ada ke orang nak beli ?tapi kalau product tuh bagus okay je kan ? nak je kan koraang beli ? haha tapi kalau da namenye bisnes kann . susah la juga kann . hmm ape aku merepek nih . sebenarnya tak la merepek sangat . hmm tapi memang siyes nak buat bisnes ni . harap harap berjaya la kann . aminn . tengah mencari the best produk . and of cos la tuan punya badan kena try dulu kann . harap harap diberi sokong padu lagi mantapp . hahah

  cakap pasal apa yang orang selalu cakap kalau beli online nih mahal la ape la . cuba korang same kan tenaga yang korang keluarkan untuk ke kedai mak cik temah untuk beli barang itu dan minyak kereta atau motor . tak ke same . ecececttt politik pula aku . pape ponn beli secara online ada baik nya juga . hihi


    agak agak korang yang handal ni . bisnes ape yang patut aku buat ? err tapi bermodalkan sikit . haaaa .

making-sweetness POSTED BY [name] AT 10:12 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►