Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness oreo chocolate moist cake
January 17, 2012 making-sweetness Back to the top


             ingat tak entry ecya yang lepas pasal ecya nak buat kek tuh kann , okayy sebenarnya da lame kann . lepas dari itu fone ecya rosakk . ( biasala fone murah ) ha then tak dapat nak upload gambar taw , hihi nih a bawah ni :


tadaa! hee agak serabut . dan tak betul hiasan dia . tapi okay kan , hee first time buat nihhh . kek nih dihasilkan dan dihadiahkan untuk tmak ( nenek my bf) okayy nasib baik agak dapat pujian hehe . oh yee tanpa my mama takan jadi punyaa hehe tgk bawah :


itu dia my mama mumyy . hehe :) cantik takk ? cantik kann , hehe oh yee bukan mama je tolongg kqngah jugak jap yee . :


ha ini diaa . hee sbb buat dua kek . tuh kena banyak bantuan ahha okayy 




making-sweetness POSTED BY [name] AT 3:42 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►