Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness alkisah pergaduhan :D
February 23, 2012 making-sweetness Back to the top


okay sekarang echa berada di mood ala ala happy juga sebab ? hihi kalau sesiapa baca entry yang lepas mesti macam oh ecya da break off dengan boyf dia kan kan ? okay sebenarnya ecya pon ngat ecya da break off .sebab ? haha sebab semalam gaduh teruk dengan dia . tapi selalunya pagi ecya akan dapat text dari dia and selalunya dia minta maaf . tapi tadi pagi tade ponn . frust taw ! ecya tggu tapi dia senyap kan . so ecya rase kita orang da break off la kann .ada lah ayat dia ala ala macam da break bertambah tambah dgn dia tak text pon pagi tuh . so yakin jela . then tak tahan sgt nih rindu haha so ecya pon kol dia . okay gaduh lagi pinggan mangkuk suma ecya baling sampai pecah okay tuh tipu :) haha then adalah adegan nangis ala ala ngade . okay ecya memang cengeng pon so ? hihi . da nangis nangis tuhh dia still mara mara . dia cakap dia saje tak nak text sbb dia nak tggu ecya text tapi tade ponn . yela time tu kan ecya tga tggu dia text ecya kan kan kan . yela slh ecya juga sebab asyik dia jeh text kan ? okay sorry bie . T_T then ecya gaduh dia pon cakap macam da tak nak layan ecya . okay drama queen ni lagila nanges kan kan . okay last sekali dia pon cakap . * okay skang baby nak happy happy ke ape nih . nak gaduh ke ? *
yelas mestilah ecya nak happy kan . tapi emm sedih kot dengan ape yang dia cakap semalam . tapi tapi yela ecya pon slh juga . hmm so ecya pilih untuk maafkan dia jehh . hihi korang rase okay tak ? :P

* okay maybe korang rase macam yela macam tak betul jeh kejap coup kejap macam break off kan . tapi sorry . kiteorang memang macam nihhh . okay pada sesiapa yang rase macam waa dia da tade gf tuhh sorry okay . sbb aku takan boleh lepaskan dia . :) 

making-sweetness POSTED BY [name] AT 9:13 AM | 1 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►