Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness kau marah aku sebab kau sayang kan ?
April 24, 2012 making-sweetness Back to the top

            uhukkk :( 
           ada orang marah kita lah waakkkk . hahaiii . happynya lahh kann . okay . hmm aku tak lah buat salah besar pon tapii ayat dia buat kita sentapp nyahh ! *kau anggap jela aku dah maafkan kau . tapi untuk mcm duluu sory aa*
kalau korang ,korang sentap menyentap tak ? hah kan kann . huh tak sukaa :(

    mungkin dia marah sangat kat kita kan kannn ? ape boleh buatt . :'( kita doakan dia bahagia 
dia baik taww ! cuma ni jea dy buat kita sentap sikitt :) tapi alah so kayyy . memang slh kita pon .
ape aku merepek pepagi niihhh .
hmmm ntahlahh . sentap punya pasall haihh , ape aku mbbel . haha
    sedihlah kan bila kawan kawan pon nak merajuk bagai macam tuu . hmm slh kita besar sangat agaknyaa .
hmm . . mungkin betol orang ckp bila kita terlalu rapat sgt dengan kawan kita tuhh . lame lame kita bermusuh . tapi aku tawu dia syg kawan dia ni smenanya *okay echa tayah nak perasan * 

*untuk dia mungkin mungkin dia baca walaupun aku tawu dia memang tak view aku punya blog
aku minta maaf . jangan bermusuhan lahh . setiap manusia buat kesilapan . 

making-sweetness POSTED BY [name] AT 12:19 PM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►