Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness rupa paras tak penting ?
May 2, 2012 making-sweetness Back to the top

topik echa hari ni pasal paras rupa , echa nak cakap sikit lah kann . okay , bukan ckp , taip :) 
are you sure rupas paras tak penting ? betul ke betul ke ? laki laki kat luar sane ni memang makan gula banyak kann ? hoho sbb mulut dorang manis *okay jangan mara* 
    bukan apa , cuba korang yang awek ni tanya mesti dorang akan ckp rupa paras tak penting kna ?
cuba kalau yang gemuk , or tak de gigi depan nak dekat dorang . korang yang laki kat luar sana nak tak ?
before kenal hati budi dia mesti korang da tolak kan kann ? 
cuba kalau gadis cantik ala ala neelofa or heliza ? sure sure korang takkan cari lain kann ? before menilai perangai dia kan kann .  

tapi sebenarnya bukanlah nak cakap yang perempuan tak memilih . tipu lah kannn . tapi , aku rasa even though perempuan ni memilih . cuba kalau laki ala ala zayn malik tuu nak kat dia . tapi perangai hancuss . sure sure dia tolak tepi juga taww :) 
aku pelik . tapii mungkin da lumrah kann suami yang membimbing kan ? 
so kalau perangai bini dia hancus pon takpe kot ? haha . 

          yang penting *cuba cubalah korang menilai seseorang tu dengan hati . bukan dengan mata :) gadis yang tak cantik pon nak korang ngorat dorang juga . :) cuba kalau korang yang hensem tuu say hi dekat fb or mana mana je lahh . mesti yang perempuan melompat bagai nak rak :D dan yang pasti dorang akan lebih menghargai korang . *trust me*

making-sweetness POSTED BY [name] AT 8:01 PM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►