Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness salam dari saya :)
November 10, 2012 making-sweetness Back to the top


salam , :) 
        sorry sebab dah lame sangat tak update blog . . thanks sebab ada yang view blog ni . :) 
hummm . tiada apa yang aneh yang berlaku dalam hidup ini . cuma berita yang baru . echa sudah jadi mummy . okay bukan echa yang dah lahirkan baby . tapi akaq echa . :) syukur kedua duanya selamat . tapi sudah sekian lame mata ini tidak mengalirkan air mata . di saat Seif Faiq selamat dilahirkan . tiba tiba echa teringat akan adik kesayangan . :'( sebak . . mesti dia jadi yang paling bahagia disaat Seif dilahirkan kalau dia masih ada dimuka bumi ini sebab dia selalu nak ada kawan . kawan lelaki yang boleh buat main . gurau . tapi dia tade . itu ketentuannya , dan echa harus terima . echa tahu . Tapi mungkin hati ini hanya pasrah akan apa yang berlaku . . tak dapat tahan lagi kerinduan yang ada :'( . rindu segala gurau ketawanya . rasa macam baru semalam dia dilahirkan . . rasa mcm baru semalam bergaduh ngan dia . mcm mcm yang kami lalui bersama . echa tak sekuat yang disangka . . echa tahu echa tak patut mcm ni . menangisi yang tiada . dan harus redha . tapi echa tak kuat . echa hanya akan boleh kuat bila memikirkan dia masih ada . ada bersama kami . ada dirumah ini . tapi bila echa sedar yang dia tiada . rasa seperti sebelah nyawa echa tiada . mungkin sebab dah biasa bersama . mungkin sebab selama 14 tahun . kami tak pernah berpisah . . echa harus redha . echa harus kuat . insyaAllah . :'[ 


making-sweetness POSTED BY [name] AT 8:48 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►