Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness hello ! kami ada duit !
December 29, 2012 making-sweetness Back to the top

salam , hari ni echa nak membebel berkaitan dengan duit . hoho .
topik hari ini berlaku juga pada diri echa dan echa yakin pernah berlaku juga 
pada ramai orang . *cewahh* 
echa nak tegur sikit lah kan 
kebanyakannya la . echa tak cakap semua yaa . echa cakap kebanyakannya promoter promoter
yang ada diluar sana bersikap agak kureng . 
echa pernah pergi satu butik ni lah . dengan kawan , you know bila budak masuk . 
selekeh , berbaju kurung , so mereka ingat okay kami tade duit . 
siap jeling kami yang masuk ni . echa ingat mungkin dia sakit perut kot . 
but tak layan langsung . then bila someone dtg , dgn bergaya handbag mahal mahal . 
budak promoter punya layan amboii . huhhh . 
act time tu echa nak beli barang kat situ . selalunya ada sorang promoter ni 
layan baik sgtt sgtt . tapi this girl membuatkan echa tak nak bli masa tu . huh . *maybe budak baru*


semalam , echa shopping dengan kakak echa yang sewel ituu . :* haha 
then masuk butik ni . butik yang agak popular . 
saje lah kan nak tenguk tenguk . if berminat , baru beli . then tiba tiba akaq echa cakap eyy tak cantik langsung , jom keluar . 
then kat luar dia cakap promoter lelaki tu siap jeling lagi . 
mcm lah kita takde duit nak beli . hmm . 
kadang kadang kami bukan tade duit nak beli tapi , bila dah mcm itu . 
sesungguhnya , hilang mood kami . 

kadang ada jea kalau yang kita masuk tu pandang sinis then ketawa . how come ?
echa tak rasa pon kesemua promoter kat sana mampu untuk beli barang kat butik dia sendiri , 
haa tengukk . kan da emosii echa ni . haihh 

#untuk promoterpromoter: sila lah layan pelanggan anda dengan elok ye . kami bukan minta ditatang pun . cuma jangan buat mcm tu lah . peacee :* 




making-sweetness POSTED BY [name] AT 7:18 PM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►