Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness kita patut bersyukur :')
December 3, 2012 making-sweetness Back to the top


salamm . entry kali ini lain pada yang lain sikit . no more love story . ahha . tadi pagi echa teman angah pegi hosp . sbb dia mcm rase tak sedap badan . then y drivenya pon dia lah . balik baru lah echa drive . tga tga kiteorang otw itu kan . dekat tiang lampu merah hijau kuning tu *sori melalut* kita org nampak seorang pakcik tua *nama pon pakcik mestilah tua kan* yang sedang membawa motorsikalnya dan berhenti apabila lampu bertukar warna merah merah gitu . haha *okay sori* hmm then lama kitaorg pandang pakcik tu . kami berdua terdiam . kesiannya , you know what ? pakcik tu pakai sweater . tapi sweater yang sangat usang dan mcm mana nak explain yaa . sweater dia tu kan . kan ada sweater y ada dua lapis kan . yang luarnya dah koyak koyak banyak . hanya tinggal yang dalam sahaja . kesiannyaa . memang sangat koyakk . act echa nak amik gambar . tp if pakcik tu perasan mesti dia kecill hati kan . so better not . rase mcm nak pegi beli satu bg pakcik tu . kesian sangat . kita yang masih berpakaian kemas ni . mestilah bersyukur . kan ? humm pakai selagi bolehh dipakai . ni tak . baru pakai berapa kali dah campak buang . jangan yaa anak anak . . okay jumpa lagi . bye :*

making-sweetness POSTED BY [name] AT 9:56 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►