Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness biee . aku terharuuu
February 27, 2011 making-sweetness Back to the top


mase nih kite baru balik hangout kannn bie . .mase nih sume kat dalam , cume kau dan aku jeaa .
kau tanya kenapa dengan akuu , kenapa aku buat muke tadiii and kau pon da tawu kan jawapannya  . semalam aku rase down gile , tak tawu kenapa bie . pastuh bila kau da pujuk aku baru aku okay siket kann . then kite berbual macam biasa . tbe tbe kau sebut pasal laki tuhh lagiii . sumpah bie , aku tak tawu nak jawab ape mase tuhh . aku hanya sedeyyy  . . aku tak tawu kenapa aku nangis malam tuhhh . sebab aku rasa kau terlampau baikkk untuk akuu , ape yang kau janji ape yang kau cakap . aku tawu kau akan buat . aku yakin dengan kau bie . terima kasih sangat sebab kau da banyak sangat berkorban untuk akuuu  . . kau da manyak sangat layan kerenah akuu . aku tawu sekarang nih aku senang sangat nak nangis . aku tak tawu nape bila kau  ada , mesti aku lagi sensitif . sebab kau ada nak pujuk aku . . walaupun kau tade kat depan aku , tapi kau ada nak kol aku nak pujuk . sumpah aku rasa dihargai sayangg . thx bie . 

making-sweetness POSTED BY [name] AT 7:10 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►