Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness mr lee chin heng
February 28, 2011 making-sweetness Back to the top

errr act aku tak tawuu betul ke takk kan name dye mcm tuhhh hahah . :) dia seorang yang lembut jugak laa tapi ada ciri ciri kelakian lagiii .

form 4 : sumpah aku anti gile kannn sebab dye slalu anti kiteowang yang buat bising nihh . okayyy die aja ekonomi asas , dye aja sumpah tak paham . macam nak drop jehh kann . suka dendadenda orang balik lambattt . . suka marah marah akuuu . benci tahap dewa la nak katekan , . memang aku selalu agak melawan kann . then die pon ngat muka akuu . sebab aku suka buat muka . haha . sengal ! wlupun kadang kadang best la jugakkk sebab main baling baling . main baling baling nihh macam main kotak beracun laa . sape yang kalah dye kene jawab soalann . ahha . macam mudakmudak kannn ?

form 5 : tbe tbe dye macam da berubahh . layan jehhh pale kiteowang walaupunnn kadangkadang ada marahhh .
:) thennn tbe tbe buat kiteowang terharuu sangat sebab dye ada buatkan kuih taww ., dia bagi kiteowang rasa . amek bape manyak ponn . :) dia kate dia baru belajar . dia nak kiteowang rasa , dia nih vegeterian taww . so x makan telur . die tak letak telur . kirenya macam makanan vegeterian jugaklaa . tapi sedapp ohhh . ada yang minta manyak manyak then dia bagi jehhh . lepas tuh dia kalau belajar , sangat sukakan aktiviti yang fun laa . main baling baling macam taun lepas . tapi taun nih lagi manyak . dye pegi tulis lagu untuk kiteowang nyanyi . tapi lagu dia kelakar kelakar . dia suwo tulis kat buku plus , dia nih suka lukislukis , tak lain tak bukan dia akan lukis mesti apple pastu dalam tuh ada keterangan laa , dengan lollipop . ahha dye pena bagi kiteowang lolipop jugaa . bagusnyaa haiii . hahah .
arytoo chinese new year , setiap kelas ada buat satu sudut untuk chinese new year dan akan diambil markahh ,
okayy kelas dia buat siket jeaaa, then kowang tawu dia tambahkan hiasan dia buat tanglong (maybe) sebab aku tak tawu ape name mende alah tuhh :) dia buat manyak manyak dan suwo dak dak kelas dia gantung kaannn . ahha act aku tak pena jumpa lagi cikgu yanggg sanggup buat macam tuhh . aiseyyy . tbe tbe aku rasa die baik sangat . cewwahhh . :)

making-sweetness POSTED BY [name] AT 12:56 AM | 1 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►