Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness mini malaysia
February 10, 2011 making-sweetness Back to the top


haha aku buruk kann . ignore je kayy , ahha mule mule sampai kat mini malaysia , first time nih pegii , ahha darjah 6 arytoo tak pegi pon kan lawatan , tak dapat pegii huarghh haha . 


da tak ingat nih rumah apee aiseyy , 


okayy sepatutnya tak dibenarkan duduk dalam sampan tuhh , tapi kiteowang duduk jugaa , niy mybe rumah tganu kott , dari kiri NUYA,NUYU,ME,KAQ EDA,ANGAH and yang duduk tukk LUTFI , ahha


penang rite ? aha



err act da tak ngat ruma ape nihh . 




rumah johor kan kann haha yeayy .




















ahha setelahh da tak tawuu nak pose macam mane kann . akhirnyaa , tapi gambar aku tak nampak sangatt aiseyyy 

making-sweetness POSTED BY [name] AT 6:03 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►