Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness 罚款?没办法!ohh .i hate thatt :)
February 11, 2011 making-sweetness Back to the top

okayy semalam ade koko ntuk badan berunifom and ade gotong royong , siap tuka baju pj nihh . semangat siott . da la panas kene beratur lagi . hesh macam macam , tak adil betull . sebab cikgu sume duduk bawah bumbung punyaa , tepat kol 2 (maybe, tak tengok jamm )aku pegi kat tmpat yang sepatutnya berkumpul lha kann kann . thenn , tbe tbe ade anouncement :


sir capital G : sesiapa yang da tak pergi koko untuk permainan (ary isnin) selama 3 minggu sila pergi ke kiri saya 

, aiseyy dengan muke blur +confused+ tanya soalan yang agk sengalsengal aku ke aku ke tuhh . . act aku and meb mbe da kne buang dari permainan yang asal sbb tak dtg mse pendaftaran , then mggu ke empat kiteorang baru datang and daftar kat bola jaring . huahuahua tanpe pengetahuan sir capital G nih la kann . . sepatutnya memang kne agtau duluu . huahua okay sambung cite , bile kiteowang da grakk . dgn manjenye dye bersuareee bahawasanya kami kne stayback selama 4 jam pada ary jumaat ( ary nihh ) omg , mulelaa drama queen la katakann , alamakk ade tusyen laa , adoyy . nampaknya takley pegi denda la nihh kann (dengan nada anoyying gile) . okay lepas tuhh kiteowang punya la pk pk pk , ha timbul la cadangan jahat kamii . da tak ingat sape yang cakapp 

**k ingat sape cakap: ape kate kite tick je la name kite kat buku tuhh , alaa . suwo je ariana ( setiausaha) tandakann . 

izzatul iffah: bagus juga tuhh ( dengan kelam kabutnya dye mencari ariana yang menghilang . ) after 20 minute ...dye pon dtg kat aku and ckp . settled ! orittee . 

tuptup arynihh , dapat tawuu kantoi ngn sir capital C plak daahh . aiseymann . dupdapdupdap . tapi tak pegi jugaa denda tuhh . ahha :) tindakan maybe akan dilakukan mse ary isnin , so i just wait and see . .


所有的中国读者:忘了,祝你们大家新年快乐,并执行的女孩农历新年在学校,好职业球员的今天,


making-sweetness POSTED BY [name] AT 8:47 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►