Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness hyperactive :D
April 19, 2011 making-sweetness Back to the top

okay ary nih aku rasa aku kat sekolah agak hyper sikett . sebab ? hahh tahlaa . aku pon tak tawu nape . td main larilari ngan makcik (nadia ) ahha and dye bole plak lari macam mudak kecikk . hahah kelakar tgk . yes dia  memang cantik ohh ,, tottt tapi da ade bf da okayy . jangan kacau ! huahua . . okay smabung . semenanye nadia nih dok sebelah aku . . and suka dga cite life aku cett mentangmentang prs . ewahh . ahha .dye dok sebelah aku sejak dari f4 lagii . mulemule alahaiii dye nih diam jehhh . aku pon diam jela kann . .sekalii ahha . .kat kelas aku memang rapat ngan dye , so dengan sape lagi kan nak gelak ketwa . dia jelaa . suka kacau dia . tapi kalau dia moody . aku amek keputusan untuk diamkan diri ajee . hihihi

gambar dia :)

and and yatt . thx okay buat aku ketwa gilagila tadii . ahah adoi kau nih suke buat lwak and tunjukkan 
yang kau tibetibe blurr :) hahah sory aku ketawakan kau tadii . tade niat ponn . tp kelakar laa . takley nak tahan .:)

                                                      

making-sweetness POSTED BY [name] AT 8:06 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►