Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness jawapan calon spm sej yang buat kami ketwa tak henti
April 20, 2011 making-sweetness Back to the top

ahad lepas aku pergi seminar untuk skor A+ dengan dowang sumee . then time sej . sir shiva bagi kiteowang bace jawapan esei yang dibuat oleh calon spm tahun  ? ntahla tak igt . nak bace ? sila sila





hahha act dye tahu jawapan tuh tapi ayat diaa tak betul kann . tak baik aku nihh . macam la pandai sangatt . haishhh . .  dia bagi pendapat sendiri dan contoh ddisekolah diaa . sir sendiri pon ketawa tak henti ahha . 

tak jelas ?

ini dia 
(Ciriciri jahiliah ialah berjahiliah . mereka minum ‘beer’ hingga pening dan muntah. Hari ini ada banyak beer ,kalsbig,tiger,giness . dulu saya rasa ada.mereka ada banyakbanyak main , laki main banyak perempuan sampai bapa dorang kasi tanam ini perempuan . saya sangat kisin perempuan.
Orangorang suka gaduh.di skolah saya ada banyak jahiliah . saya punya kawan selalu gaduh. Saya rasa dia jahiliah .
Oh ye !mereka ada berjuti . saya punya bapa ada berjuti . dia pergi juti mak marah . bapak dapat duit mak gembira takde marah . bapak kalah! Mak marah!) 

making-sweetness POSTED BY [name] AT 5:28 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►