Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness apelah nasib aku hari ini :(
May 5, 2011 making-sweetness Back to the top

okayy ,. tadi datang sekolah dengan wajah agk happy (happy ke ?) sambil jalanjalan minum milo kotak . hehe da lame tak buat aktiviti tuhh , pegi skola minum air kotak . sampai habis pon kotak tuh still bergantung kat mulut . ahha tett , ha sambung . hmm bila da sampai tuhh nadia tgk aku jehh sambil angkat meja aku . skali tgk dalam kosong . omg ! buku aku kene rampas ,pehhh beranginnn jeh annn. . terus aku moody . skola aku nih . lau da rampas , memang kene bayar , ohh mak aiii , duit cukupcukup bawak untuk bayar dwet topup semalam kat nana . eyy benci btoll ,aku rasa kenapa nak rampas rampas buku . . skola aku nih tade sesi petang . kalau ada boleh terima lagi la kann kann . nih tade langsung . hmm pastuh bukan kiteowang tggl buku teks ponn . alasan nak bg study so rampas buku , lau rampas tak buat lagi ? lau nak study pandaipandai laa kiteowang nih angkat bwak balik . cikgu selalu cakap bawa buku matapelajaran dia , bukannye berat , tapi  ape ingat buku dye sowang jeh ke yang kene bwa ? heshh . kalau tak kasi simpan buku bawah meja , why not patahkan jeh meja tuhh , tak payah nak ada laci or whatever , membazir jehh , . bila da f5 nih lagi laa buku banyak kann . lau ye pon rajin sgt nak rampas , buku tulis da laa kiteowang bayar pakai duit kiteowang kann . kenapa mesti nak kena denda bagai untuk dapatkan balik . siap ugut lau kiteowang kunci laci tuhh , mereka nak kopakk . . tuh baru la namanya merosakkan harta kerajaan kan kan . jengjengjeng ! hha aku tanya sekolah lain , siap dowang sediakan kunci la ape laa . lagi cemerlang kotttt , heshhh bila da kena rampas td boleh plak sowang cikgu nih masukmasuk kelas membebel kat akuu . yang belakang bagi sokongan padu . sabar cha sabar cha . haha terima kasih terima kasih . da la ajar tbe tbe masuk anak dia laa . sejarah laa . dia aja mateplajaran lain . tbe tbe nak marah pasal sej . pastuh tbe tbe ada kisah sedih plakk . adoyyy . memang tadi sumpah tade mood . tuh la kau echa , semlam ketawa banyak sangat . lain kali simpan untuk hari seterusnya okayy !

making-sweetness POSTED BY [name] AT 10:14 PM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►