Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness perempuan tak suka bile bf dye ........
May 6, 2011 making-sweetness Back to the top

aku bagi nih untuk panduan laa untuk yang lelaki agar jangan la sesekali buat-buat menda nih kalau nak kekal ngan awek dye .

1. pandang perempuan lain bila gf dye tga bercerita kat dye . eyyy sumpah yang nih please la jangan okay .

2.pendiam . . tolongla sape sape yang sangat pendiam tuhh , bercakap bolehh ? lau rasa takut . practise depan cermin . hhaha

3. kongkong . lau korang yang laki tak kua tuhh tade hal la kann . nihh eshhh . bila awek dye nak kua ngan kawan kawan tak kasii , ape yang x kasi sgt pon tak tawuu

4. x romantik . romantik nih manyak jenis taw . kadang kadang lau da kasi ayat bermadah sgt pon susa kan . mksud yang perempuan nihh romantikk .contoh bagi bunga , coklat , aku rasa yang paling perempuan akan terharu gile bile benda yang bf dye buat sendiri ntk dia . siyes , walaupun tak kua dwet .

5. layan ex gf dye . . tolongla yea . jangan buat laa . lau rase still syg kat ex korang . just pegi kay . oh yee . kdgkdg ada bf dye tanya kan jeles tak syg or b or whatever la kan layn ex b , syg blablabla . and kalau dye ckp tak kesah . dye tipu kayy . walaupun dye tak kesa . mesti ada rase jeles jugaa .

6. suka mendesak . contoh macam korang nak gambar kee . ape kee . jangan la pakse pakse okayy . lau dye cakap nanti ke ape ke tlgla paham . cuba la jadi yang memahami okay .

7.  kedekut . yela sape tak syg duit kann . tapi takkan setiap kali kuar awek jeh yang blanje . tolonglaa     okayy! yang perempuan pon janganla harapkan laki jehh , same same laa

8. selekeh .aku rasa  benda nih suma perempuan tak suka . tak tawu la kalau ada yang suka kann . kalau ye ponn suwo teima seadanya . tapi jagela kebersihan or penampilan . . bukan untuk awek korang jee . ntok kebaikan korang jugaaa .

9 . suka bangga diri bila dapat awek cantik . contoh la awek korang tuh cantik , solid . woww . kann takya la nak menunjuk sgt . kdg kdg awek tuh akan rase korang tak ikhlas couple ngan dia .

10. suka tuduh perempuan curang . ape ngat perempuan je kee ada yang curangg , kalau tak nampak jangan tuduhtuduh . tanya baik baik kan elokk . :)

11. bandingkan dia or sama kan dia ngan ex gf korang . contoh .  ex i pandai , so you pon kenala pandai . you sama dengan ex i , suka menda menda macam nihh . you nih apa laa , sikit skit jeles , ex i tak mcm tuh pon .  kenapa gf korang tak suka ? sebab tuh menunjukkan yang korang nih still ingat ex korangg .

12 . kutuk blakang . lagi lagi bila msg . aku tawu ramai laki macam nihh . contoh . korang lepak ngan membe2 korang kann . so bila gf korang msg korang jiwang jiwang . korang akan cakp kat membe korang . "wehh , tgk awek aku jiwang . eyy bodobodo jehh ahahahhahahah" act korang yang buat macam tuh yang bodo bodo . kdg kdg awek korang tawu , tapi dia diamkan jehh .

aku rasa nih jela yang aku bole sampaikan . nty nty kalau aku buat edisi siasat lagi naty aku post lagi kayy . act benda benda kat atas nih apa yang aku rasa and yang membe membe aku list out kann . :) harap korang bahagia .

making-sweetness POSTED BY [name] AT 2:57 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►