Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness echa jadi otomen ! :O
May 19, 2012 making-sweetness Back to the top

assalamualaikum semua ! echa jadi otomen ? fuyyyoh magic ~ ! haha . actually cerita ni mase umur aku 12 or 13 tahun macam gitu lah . cerita kelakar ke ? act cerita seram doi ! haaha . kenapa aku nak cerita ? kenapakenapa ? tottt . lately kami adiq beradiq keep talking bout this . :D haha aku rase mcm wahh hebat nyaa aku *stop it echa*  err okay . then tibatiba timbul perasaan nak tulis entry pasal mende ni :)
                 okay kisah ni aku da beritahu kan tahun bila ? woahh now im 18 y/o yaw yaw . erkk tua nya aku .
   aha okay tak nak cakap panjang nanti korang bosan ken ? nyampah aku :P okay gurau . okay sambung * pada suatu malam yang kelam . mase tuu aku kat jb yaw . dekat bandar baru uda . erghh rindu ruma sane :* okay sorry . then malam tu semua da tdo . halamak . termasuk lah aku . tibatiba! aku rasa macam nak pergi toilet . aku pon dengan mamai nyaa bangun dan lihat ke kanan aku , angah tengah tidur . then aku pon pegi toilet . mamai gila dho ! then aku masuk dengan slow motionnya . dan kunci pintu . . . .
aku pon berpaling ke belakang ! oh makk kau ! you know what ada pontianak rambut semua ke depan err panjang gila ! act aku nak lari tapi disebabkan aku masih pikirkan angah  aku yang tga tidur tuh , tak boleh jadi ni . aku kene selamatkan dia ! jeng3
aku yang terkejut beruk tuh boleh melompat dari pintu ke katil .*macam otomen gayanya* jauh doh katil aku ! aku pon sebenarnya tak paham gaya apa aku lompat boleh sampai tapi demi angan angan ku ! aku  tetap kena selamatkan angah!  . aku lompatt ! terduduk sampai ke katil . erghh then aku raba raba belakang hantu tu nak tarik akaq aku .
dia tadee ! aku siap panggil lagi . kirenya aku peluk hantu tu untuk tarik angah ! omaiigod ! takut akuu ! then tbe tbe angah tade ! Allah mase tuu nak meleleh tbe tbe hantu tu ketuk pale aku ! dan berkata ! : apa benda kau ni loncat loncat ! gulp !
rupa rupanya tuh angah . dia tak sangka yang aku takut mase tuu . dan tak bermaksud pon nak takutkan aku . dia saje jea duduk mcm gitu sbb nak tunggu aku masuk bilik .  tapi dia kata aku lompat kelakar gilaaa ! dia pon tak paham mcm mana aku lompat betul betul boleh sampai kat katil :O dala rambut dia memang panjang . dala semua dia kedepankan . haiyooo . dala aku dengan mamai . mungkin dalam gelap kot sbb tu nampak lagi horror gila . dengan duduk sambil rambut ke depan errr korang cubalah bayangkan kalau tak nak tdo malam ni :/ esuk tuu aku terus jadi bahan ketawa sampai ke hari ni .

moral of the story : lain kali buka lampu bila korang nak pegi bilik air . atleast tak tertipu . :P dan korang tak la jadi otomen mcm akuu . ergh

making-sweetness POSTED BY [name] AT 2:29 PM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►