Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness why you dont just admit it ? :D
May 15, 2012 making-sweetness Back to the top

              hohoiiiiiiii ! . entry bermula dengan  assalamualaikum hehe ,
 malammalam mcm  ni tiba tiba teringat pula dekat boyfriend busuk kita tuh :)
 haha act teringat pasal semlam . nak tahu kenapa ? nak nak nak ?
haha sorry lah if ada yang rase  annoyying .okay , semalam kita gaduh ngan dia ! tak rock gilaa !
             siapa siapa yang tahu pasal copy messager ? okay tak cool gila .:)
tapi kita buat dengan dia . siapa tak tahu angkat tangan please ? okay good .
copy message ni if ada sesiapa mcg aku . dia akan dapat . ha mcm tuh lah sebaliknyaaa . :)
okay then ada someone ni text me minta tolong blablablabla .
            tibatiba erghhh dia marahhh . :( dia marah sangat kat kita .
 then kita cakap la kita bukan nak curangg tapi dia still mara . kita pon majok off hp .
sumpah gedik kan ? haha yes i am . then da on balik hanya satu misscall dari dia .
 urghhh lagi lahhh sakit hati kan ? i got only one misscall from him yaw .
 *ini tidak adil, tidak adil bagikuu * okay tu lagu . haha
             then echa yang memang jenis tak boleh merajuk lamelame ni pon call . off .
 call lagi . tak angkat . call again and again and again . yang ke 30 baru dia angkat . huh huh .
apa lagi marah la aku pon n . haihhh blablablabla then dia : errr hmm tertidur la sy* .
hmm sorry sangat sangat . okay act bukan ni smennaya aku nak cite . sampai melalut ke situu echa ni pon :D then gaduh balik ! haa then terkeluar dari mulut aku : apa masalah sangat ! jealous ke apa ?
* act dia tak pernah mengaku dia jelly jelly kalau aku ckp camtu *
then dia : like always* mana ada ! tak de mase nak jealous ! emmm sikit tu ada lah.
er i was like :O haahha senyap . act dalam hhati tibe tibe ada lagu lagu . owhhh terharuuu ! tapi huh sikit jea jealous ? haha i dont think so . :) lelaki ego kan ? haaha tak nak mengaku pulaa . :P

                                                                    THE END .

making-sweetness POSTED BY [name] AT 2:35 PM | 1 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►