Welcome
This is my kawaii world!

Hello! Welcome to my online diary. Feel free to read my daily posts.
Best viewed 100%. Image is meant to be large.

ONLINE making-sweetness

Profile
It's just me, myself & I.

My name is Ecya Nazrey and I'm 18teen this year.my bornday is 10Jan,im study at politeknik melaka as accountancy student.

|Facebook |

Tagboard
Leave a comment!

No spams and unknown people please.

Credits
This skin was dearly made by...

Layout coded by Syarifah Erma.
Resources taken from Shabby Princess, Making-Sweetness, Red--Roses, Tiffcali, luvvaaronBb (private Photobucket album).
Online hit counter taken from Free Online Users.
Layout fully coded by me. I didn't use basecodes, just code references.

making-sweetness buat apa dicerita,bahagia kita rasa
March 7, 2013 making-sweetness Back to the top


hari ini bosan *act tga tggu my boo* so sempat lah sekejap nak meng-update blog . 
tajuk tu pon mcm tetiba sahaja hadir di fikirankuu . cewahh* haha 
*buat apa dicerita,bahagia kita rasa* ha tu diaaa , tersirat dan tersurat ni . 
yes , saya tawu anda anda sedang bahagia . tapi tayah la nak show off macam korang je yang bercinta . xmo yee xmooo :) *tak tuju pada sesiapa yaa* hanya untuk peringatan kita bersama . 
kalau tulis sekali sekala takpelahh . tapi kalau kerap sangat . cuba korang fikir kalau korang yang pembaca-pembaca.mesti muka anda mcam gini 
hahah . bila jarang boleh lah . ohh sweetnyaa couple nii . tapi kalau da kerap . i mean hari hari
okay meluat . kepada yang selalu . kurangkan lah . 
kalau katakata y boleh sms-ing or whatsapp-ing and etc . why not kita buat jea mcm tu kan ?
kan lagi seronok . berdua jea yang rasa ? . 
bahagia kita buat apa nak tawu . cuba kalau hubungan kita tu tak kekal . 
nanti ada plak y sumpah seranah bagai . tak kesahla kat blog ke . twitter ke fb kee . kan ke lagi membawa mulut . masa bercinta sakan . bukan main . da putus ai benci pula ? sumpah seranah bagai . haa tak gitu okayy .
tak cakap sesiapa . kadangkadang diri kita pon kita tak sedar kan ? :) 

making-sweetness POSTED BY [name] AT 8:25 AM | 0 Comments

◄ Older posts making-sweetness Newer posts ►